Koko is in Brussels

Вечерва Коко е во Брисел.

„Година на мајмунот“ вечерва ќе биде прикажан на 18. издание на Медитеранскиот филмски фестивал во Брисел, Белгија, Festival Cinéma Méditerranéen de Bruxelles

Медитеранскиот филмски фестивал стреми да направи спој помеѓу северот и југот на Европскиот континент, место кадешто би се разменувале идеи на креативците од Медитеранскиот базен со нивните колеги од северните делови на континентот. Фестивалот се одржува од 30.11 до 7.12 и ќе се прикажат филмови од дваесетина земји од Медитеранот.

Tonight Koko is in Brussels.

“The year of the monkey” tonight will be screened at the 18th edition of the Festival Cinéma Méditerranéen de Bruxelles, Belgium.

The Mediterranean Film Festival aims to create a blend between the north and the south of the European continent; a place where the artists from the Mediterranean basin would be shared with their counterparts from the northern parts of Europe. The festival began on 30.11 and will end on 7.12.

Year of the Monkey